Afili Aşk bu akşam var mı, Afili Aşk yeni bölüm ne zaman? Afili Aşk 8 ocak var mı? Afili Aşk 29. bölüm 2. fragmanı: Rıza ve Kerem karşı karşıya! Afili Aşk 29 ne zaman?

Afili Aşk yeni bölüm bu akşam var mı? Kanal D’de ekranlara gelen Afili Aşk dizisinin yeni bölümünün geçen hafta ekranlara gelmemesi sonrası izleyiciler yeni bölüm tarihini araştırmaya başladılar. Dizinin yayınlanan fragmanı ile yayın tarihi belli oldu. Peki, Afili Aşk bu akşam var mı? Afili Aşk yeni bölüm ne zaman? İşte Afili Aşk 29. bölüm 2. fragmanı…

Kanal D ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi Afili Aşk Çarşamba akşamları ekrana geliyor. Bu haftaki yeni bölüm de izleyenler tarafından merak ediliyordu. Başrollerini Çağlar Ertuğrul ve Burcu Özberk’in paylaştığı dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlanırken izleyenler Kanal D yayın akışında dizinin yeni bölümü ile ilgili bilgi bulamayınca arama motorlarında “Afili Aşk bugün var mı?” sorusuna yanıt aramaya başladılar. Her hafta zirveye oturan dizinin yeni bölüm tarihi araştırılıyor, yeni bölümü merakla bekleniyor. Peki; Afili Aşk yeni bölüm ne zaman? İşte 8 Ocak Kanal D yayın akışı.

Çarşamba akşamlarının vazgeçilmezi olan dizi Afili Aşk yeni bölüm merakla bekleniyor. Televizyon ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi her hafta yeni bölümleri ile seyircisi ile buluşuyor. Bu hafta da yeni bölüm var mı yok mu sorusuna yanıt arayan dizinin hayranları konu ile ilgili araştırmalarına hız kazandırmış durumda. Kanal D yayın akışında yeni bölümü bulamayan vatandaşlar “Afili Aşk bugün var mı?” sorusunun yanıtını arıyor. Peki; Afili Aşk bugün var mı, neden yok? İşte 8 Ocak Kanal D yayın akışı!

AFİLİ AŞK BUGÜN VAR MI? KANAL D YAYIN AKIŞI 8 OCAK ÇARŞAMBA

8 OCAK KANAL D YAYIN AKIŞI

06:15 Hayat Sağlıklı Güzel
07:30 Balçiçek ile Dr. Cankurtaran
09:00 Neler Oluyor Hayatta
11:00 Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa
13:00 Gelinim Mutfakta
16:00 Yaralı Kuşlar
17:00 Arka Sokaklar
18:45 Kanal D Ana Haber
20:00 Kocan Kadar Konuş
22:45 Afili Aşk (TEKRAR)

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi “Afili Aşk bugün var mı?” sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kanal D yayın akışında yeni bölümü gözükmeyen dizi ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Peki; Afili Aşk neden yok?

AFİLİ AŞK BU AKŞAM NEDEN YOK?

Afili Aşk bu akşam ekrana gelmeyecek. Afili Aşk yılbaşı haftası olması nedeniyle bu hafta yayınlanmıyor. Peki Afili Aşk yeni bölüm ne zaman?

AFİLİ AŞK YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Afili Aşk 29. yeni bölümüyle 15 Ocak 2020 Çarşamba günü 20:00’de ekrana gelecek.

Afili Aşk 29. Bölüm 2. Fragmanı

Afili Aşk bu akşam var mı? Çarşamba günleri ekranlara gelen Afili Aşk dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Tanıtımda, Rıza ve Kerem’in karşı karşıya geldiği görülüyor. İplerin gerildiği ikili arasında akıbetin olacağı merak konusu oldu. İzleyiciler yeni bölümün ne zaman yayınlanacağını araştırmaya başladılar. Peki, Afili Aşk bu akşam var mı? Afili Aşk yeni bölüm ne zaman? İşte Afili Aşk 29. bölüm 2. fragmanı…

Afili Aşk bu akşam var mı, Afili Aşk yeni bölüm ne zaman, Afili Aşk 29. bölüm 2. fragmanı, afili aşk 8 ocak var mı, afili aşk 8 ocak yayınlanacak mı, Afili Aşk bu akşam var mı?

AFİLİ AŞK YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Kanal D’de ekranlara gelen Afili Aşk dizisi 29. yeni bölümüyle 15 Ocak Çarşamba akşamı ekranlarda olacak.

Afili Aşk yeni bölüm fragmanında Ayşe ve Kerem’in aileleri arasında büyük bir kriz çıkıyor. Geçmişte yaşananların ortaya çıkmasıyla Rıza, artık Yiğiter’lerle görüşmeme kararı alıyor. Bu karar üzerine eve dönen Ayşe, Kerem’in kılıktan kılığa girmesine neden oluyor. Ayşe’yi görebilmek için her yolu deneyen Kerem, bu defa Volkan’ı da yanına alarak herkesi şaşırtan bir hamle yapıyor.

Vipdizilerhttps://www.vipdiziler.com/
Türkiye'deki tüm dizi izleyicilerine diziler hakkında yararlı olacağımı düşünerek, kaliteli içerikler üretip, farklı olarak vip hizmet vermeyi hedefleyerek vipdiziler.com'u kurdum.

İlginizi Çekebilir

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Gelişmeler