Edho 5. Sezon Diziye Yeni Giren Oyuncular Kimler?
Edho İzleyicisi, Edho 5. Sezon Diziye Yeni Giren Oyuncular Kimler? Edho 5. Sezon Diziye Yeni Giren Kadın Oyuncular Kimler? Edho 5. Sezon Oyuncuları kimler? Edho’nun yeni oyuncuları ve kadrosu kimler? Kimler yeni sezonda Edho’da, Edho oyuncu kadrosu kimler, Edho’dan yeni sezonda kimler ayrıldı? Edho’ya yeni katılan oyuncular kimler? gibi soruları Edho’nun yeni sezonu yaklaşırken merak etmektedir.
Edho Yeni Oyuncular Kimler
Herkes 5. sezonda diziye hangi oyuncuların gireceğini merak ediyor. Edho dizisine yeni dahil olacak ve çıkacak oyuncular yavaş yavaş belli olmaya başladı.
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezonda diziye yeni katılan isimler de oluyor elbette. Edho Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine katılan ve ayrılan tüm isimleri konumuzun devamında bulacaksınız.
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi Atv Yapım imzası taşırken yönetmenliğini Onur Tan üstleniyor. Oyuncu kadrosunda Oktay Kaynarca, Mustafa Üstündağ, Hüseyin Avni Danyal, Tarık Ünlüoğlu, Ozan Akbaba başrollerini oynuyor. 4 sezondur Atv de yayınlanan dizi sezon finali yaparak 5. sezonda yine Atv ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi sezon finalinden itibaren yeni sezonda da diziye yeni isimler katılıyor ve ayrılıyor. Bu bilgileri aşağıda bulabilirsiniz.
Edho 5. Sezon Oyuncuları kimler?
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 2019-2010 yeni sezonu başlarken diziye yeni katılan isimlerin bilgilerini paylaşmaya başlayalım. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yeni 5. sezon oyuncularını ve karakterlerini burada sizlere kısa kısa yazmak istiyoruz. İşte Eşkıyaya 5. sezonda gelen giden oyuncular..
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Diziye 5. Sezon Katılan Oyuncuların İsimleri Bilgileri
Behram – Evren Erler
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni 5. sezonuna Behram karakteri olarak katılan Evren Erler diziye son katılan isim oldu. Son olarak Savaşçı dizisinde Melik rolüne hayat veren Evren Erler Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da Behram karakterini canlandıracak. Behram yine kötü karakterlerden birisi olacak gibi. Bakalım Behram rolü Edhoda nasıl bir karakter olacak izleyip göreceğiz.
Olgun Şimşek – Kimsesiz Yaşar
2019-2020 yeni sezonunda ATV ekranlarında 5. sezonuna hazırlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bomba bir oyuncu transferi yapıyor. Beklentiler çok fazlaydı ve yapımcı izleyicinin isteğini geri çevirmedi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni 5. sezonda Kimsesiz Yaşar karakteri diziye geri dönüyor.
Olgun Şimşek’in canlandıracağı Yaşar Kimsesiz karakteri için yapım ekibiyle anlaşma sağlandı. Edho Kimsesiz Yaşar rolü Olgun Şimşek yeni sezonda Atv de ekrana gelecek.
Naz Elmas – Sevda Meftun
Naz Elmas 16 Haziran 1983 tarihinnde İstanbul’da dünyaya geldi. Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Oyuncu Açelya Elmas’ın kardeşidir. Üniversite son sınıfta okurken, Haziran Gecesi adlı dizide Özcan Deniz’in sevgilisi Havin’i canlandırdı. G.O.R.A filminde konuk oyunculuk yaparak, Erşan Kuneri’nin sekreterini canlandırdı. Sonrasında Candan Öte adlı dizide Gülen rolünü canlandırdı. 2007 yılında El Gibi adlı dizide oynamıştır.
Televizyon reklamlarında da oyunculuk sergileyen Naz Elmas, Doktorlar dizisinde “Eylül” Karakterini canlandırmıştır. Birçok dizi projesinde yer alan oyuncu, atv’nin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ile izleyici karşısına çıkacak.
Naz Elmas, EDHO yeni 5. sezonda kadroya dahil oldu. Naz Elmas Eşkıya dizisi ile ekrana dizi oyuncusu olarak dönüş yaptı. Naz Elmas Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz hangi rolde karakterde oynayacak belli olunca yazacağız buraya. Naz Elmas EDHO dizisinde Sevda Meftun rolü ile Hızır’ın yeni sevgilisi.
Yeni sezonda Atv ekranlarında salı günleri ekrana gelmeye devam edecek olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Hızır’ın yeni bir sevgilisi diziye dahil oldu. Sevda Meftun karakteri ile diziye yeni katılan Naz Elmas’ın performansı merak ediliyor. Naz Elmas’ın canlandıracağı karakter Sevda Meftun, Hızır’ın yeni sevgilisi olarak dizide yer alacak. Hızır’ın aşık olacağı karakteri canlandıracak olan Naz Elmas seyirci tarafından en çok merak edilen isim oldu.
Burak Sergen
Çukur’un Baykal Bey’i Burak Sergen, 9 Şubat 1961 tarihinde Ankara’da dünyaya geldi. 1984 yılında Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı’ndan mezun olduktan sonra staj görevini Bursa Devlet Tiyatrosu’nda yaptı.1985 yılında mezun olunca Ankara Devlet Tiyatrosu’nda göreve başladı. Konya Selçuk Üniversitesi ve Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı’nda öğretim görevlisi olarak çalıştı. Polis radyosunun kurulduğu dönemlerde ve daha sonra Radio Contact’ta kendi programını hazırlayıp sunmuştur.
Birçok televizyon ve sinema filmlerinde oynadı.
Son olarak Halka dizisinde izlediğimiz onun öncesinde de Çukur dizisinde rol alan usta isim Burak Sergen Eşkıya dizisinin 2019-2020 yeni 5. sezonuna dahil oldu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni 5.sezonuyla ekrana gelecek olan Burak Sergen dizide oldukça etkili bir karakter olacak. Burak Sergen 1961 yılında Ankara’da doğru. Tiyatro kökenli oyuncu oldukça usta bir oyuncu olarak EDHO’ya dahil oluyor. Burak Sergen Eşkıya dizisindeki karakteri beli olunca buraya yazacağız.
Burak Sergen Eşkıya dizisinde Reis ile birlikte oldukça iyi bir sezon yaşatacak izleyenlere. Burak Sergen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Feyyaz Meftun rolünde olacak. Feyyaz’ın 4 oğlu var. Bu oğullarını da Ercan Reşat Demir, Kutay Sungar, Ufuk Tevge, Erdem Şanlı canlandıracak.
Ercan Reşat Demir
Mimar Sinan Üniversitesi oyunculuk bölümü mezunu olan Ercan Reşat Demir yönetmen yardımcılığı da yapmaktadır. Ercan Reşat Demir tiyatro oyunculuğu yapmasının yanı sıra bazı dizilerde de rol almıştır. Karadayı, Payitaht Abdülhamit, Açlığa Doymak filminde rol aldı. Yeni sezonda Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Feyyaz Meftun yani Burak Sergen’in oğlu rolünde olacak.
Erdem Şanlı- Dinçer
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi kadrosuna yeni katılan oyuncu Erdem Şanlı kimdir? Erdem Şanlı 1996 yılında İstanbul doğmuştur. Oyunculuk üzerine eğitim alan Erdem Şanlı’nın ilk dizi projesi Vatanım Sensin oldu. Daha sonra Avlu dizisinde rol aldı. Yakışıklı oyuncu rol aldığı yapımlarda kendinden söz ettirmeyi başardı. Yeni sezonda da Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde rol alacaktır.
Burak Sergen’in en küçük oğlu Dinçer rolünü canlandıracak? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Dinçer rolüyle babasının yardımcısı en küçük oğlu Dinçer yeni sezonda neler yapacak izleyeceğiz.
Selda Alkor
Selda Alkor, 3 Ocak 1943 tarihinde Konya’da dünyaya geldi. 1965 yılında Ses Dergisinin açtığı yarışmada birinci olarak sinemaya başladı. İlk filmi 1965 yılında çekilen “Cumartesi Senin Pazar Benim” adlı ve Fikret Hakan, Tanju Gürsu, Altan Günbay ile birlikte oynadığı filmdir. Tanju Gürsu ile birlikte rol aldıkları Üçüncü filmi ‘Çiçekçi Kız’la artık Türkiye çapında tanınıyordu. Sonra Kartal Tibet’le ‘Senede Bir Gün’, Fikret Hakan’la ‘Buzlar Çözülmeden’ filmlerinde oynadı.
Birçok film ve dizi projesinde yer alan ünlü oyuncu, atv’nin sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ile sevenleriyle buluşacak.
Yeşimçam’ın önemli oyuncularından birisi olan ve 3 sezondur dizilerde yer almayan Selda Alkor EDHO da yeni rolü için bir hayli hazırlanmış. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 5. Sezonda diziye katılan Selda Alkor hangi rolü karakteri canlandıracak henüz belli olmadı. Eşkıya dizisine dahil olan Selda Alkor yeni sezonda diziye renk katacak.
Kutay Sungar ve Ufuk Tevge
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 5. sezon kadrosuna Burak Sergen dahil olduktan sonra onun iki oğlunu canlandıracak olan Kutay Sungar ile Ufuk Tevge de EDHO’ya dahil oldu.
Burak Sergen’in çocuklarını canlandıracak olan Kutay Sungar ile Ufuk Tevge ddizideki rolleri karakterleri belli olunca yazacağız buraya. Burak Sergen’in oğullarını canlandıracak olan Kutay Sungar ile Ufuk Tevge’ye başarılar diliyoruz.
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Kutay Sungar Kimdir?
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yeni sezonda kadrosuna katılan Kutay Sungar kimdir? Kutay Sungar 1983 Ankara doğumlu. Hacettepe Devlet Konservatuvarı mezunu. 2005 yılında mezun oldu ve Devlet Tiyatroları bünyesinde Erzurum Devlet Tiyatrosu’nda çalışmaya başladı. Erzurum Devlet Tiyatrosu’nda müdür yardımcılığı görevinde bulundu.
2008 yılında Ankara Devlet Tiyatrosu’nun Genç Osman oyununda Sultan Osman karakteri canlandırdı. Genç Osman oyunu hala kapalı gişe olarak oynanmaktadır. Kutay Sungar ilk dizi deneyimi Mehmetçik Kutül Amare oldu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz oldu. Kutay Sungar Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Burak Sergen’in oğlu rolünü oynayacak.
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Ufuk Tevge Kimdir?
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Ufuk Tevge hangi rolde oynayacak kimdir? Daha önce hangi dizilerde rol aldı? Ufuk Tevge 1993 yılında doğdu. Ufuk Tevge İstanbul Aydın Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk bölümünden burslu olarak okumuş ve 1. likle mezun olmuştur. Sadri Alışık Kültür Merkezi’nde diksiyon eğitimi aldı. Bir dizi de rol almadı ancak kişisel özellikleri her dizi de başarılı bir şekilde rol alacağını kanıtlar nitelikte. Yunan aksanı, Karadeniz ege iç anadolu şivesi, tango, salsa, vals, gitar, saz, ukulele, at binme ve ingilizce bilmektedir. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi Ufuk Tevge Burak Sergen’in oğlu rolünü canlandıracak.
Yoruma kapalı.