Çukur dizisi 16 Eylül 2019 Pazartesi günü yeni sezonu açtı. Dizide yeni oyuncularla beraber yeni şarkılar da çalmaya başladı. Özellikle Muhlis Akarsu’nun seslendirdiği şarkı dinleyenlere hoş bir seda bıraktı. İşte Çukur Karnı Büyük Koca Dünya Şarkısı ve Sözleri
Çukur Koskoca İdris Babayı yedin!
Çukur 3. sezon 1. bölümde Cumali’nin babası İdris Koçovalı’nın ölümü sonrası hapishanede söylediği Koskoca İdris Babayı yedin yine doymadın Karnı Büyük Koca Dünya şarkısı kime ait. Çukur 3. sezon 1. bölüm karnı büyük koca dünya türküsünün sözleri..

Çukur 3. sezon 1. bölümde İdris Koçovalı’nın ölümü sonrası hapishanede Cumali Koçovalı’nın söylediği Karnı Büyük Koca Dünya şarkısı sahneyi izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı. Çukur 3. sezan 1. bölümde Yamaç ve babası İdris Koçovalı, Yücel’in kurduğu tuzaga düşerken, girdikleri labirentten sadece bir kişi çıkabildi. Koçovalı ailesini rehin alan Yücel, Yamaç ve İdris Koçovalı’ya birbirlerini öldürmeleri ve labirentten sadece bir kişinin çıkabileceğini söyledi. Bunun üzerine İdris Koçovalı, oğlu Yamaç’a silahını kaldırmasını söyledi ve ikilinin birbirine ateş ettiği sahne sonrası İdris Koçovalı diziye ölerek veda etti.
Koskoca İdris Babayı yedin yine doymadın!
Babası İdris Koçovalı’nın ölümü sonrası çıldıran Yamaç, akıl sağlığını kaybetti ve akıl hastanesine düştü. Bu arada Çukur 3. sezan 1. bölümde Cumali, Vartolu, Meke, Selim Koçovalı, Emmi, Metin, Kemal, Celasun cezaevine girdi. Çukur 3. sezon 1. bölümde Azer kurtuluş ve Yücel ile işbirliği yapan Akın Koçovalı ise Çukar’a hakim olmaya çalıştı.
Azer Kurtuluş, cezaevinde bulunan Cumali, Vartolu, Meke, Selim Koçovalı, Emmi, Metin, Kemal, Celasun’u içerde de rahat bırakmazken, cezaevinde bulunan adamları Cumali, Vartolu, Meke, Selim Koçovalı, Emmi, Metin, Kemal, Celasun’u öldürmeye çalıştı. Ancak Cumali, Vartolu, Meke, Selim Koçovalı, Emmi, Metin, Kemal, Celasun bu saldırıları bertaraf ederek avluya çıktı.
İşte Çukur 3. sezon 1. bölümde izleyenlere duygulu anlar yaşatan Karnı Büyük Koca Yalan Dünya şarkısını da Cumali Koçovalı burada söyledi. Halk ozanı Muhlis Akarsu’nun yıllar önce seslendirdiği Karnı Büyük Koca Dünya şarkısının sözleri ise marak konusu oldu. İşte Çukur 3. sezon 1. bölümde Cumali’nin cezaevinde söylediği Karnı Büyük Koca Dünya türküsünün sözleri..
Çukur Karnı Büyük Koca Dünya Şarkısı ve Sözleri
Keder dolu acı dünya
Ne gül koydun ne de gonca
Yedin yine doymadın mı
Beni benden alan dünya
Haksızlara kalan dünya
Zalımlara kalan dünya
Yunus gibi bir ozanı
Koskocaman Pir Sultan’ı
Yedin yine doymadın mı

Beni benden alan dünya
Haksızlara kalan dünya
Zalımlara kalan dünya
Bilmem sana ne demeli
Koca Mustafa Kemal’i
Yedin yine doymadın mı
Beni benden alan dünya
Haksızlara kalan dünya
Zalımlara kalan dünya
Kimseye benzemez huyu
Nice Muhlis Akarsu’yu
Yedin yine doymadın mı
Beni benden alan dünya
Haksızlara kalan dünya
Zalımlara kalan dünya



